Menu

Cart

Când sunteţi deja înregistrat, vă rugăm să va logati direct aici

Livrează la
Numai în cazul în care adresa de livrare este diferita de adresa de facturare, < br /> faceţi clic pe »Adăugare/Editare adresă de livrare" butonul de mai jos
Adăugare/Editare adresă de livrare
Nume SKU Pret: Cantitate / Actualizare Taxă Reducere Total
 
Rezultatul preţurilor produsului
Nici un mod de livrare selectat
Alegeţi modalitatea de livrare
 
Total:
0,00 lei
0,00 lei
Note și însemnări suplimentare

Termeni si conditii

Va multumim pentru vizitarea website-ului nostru. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare si Politica de Confidentialitate de mai jos, deoarece prin utilizarea acestui website sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare  si Politica de Confidentialitate prezentate aici. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati in totalitate Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile de utilizare a acestui website, va rugam sa-l parasiti.
In cuprinsul website-ului Termenul de "noi" si "vanzator" se refera la  www.fitoconsult.ro si  Sc Fitoconsult Srl., iar termenul de "dumneavoastra" ori "voi" se refera la vizitatorii acestui website, iar "cumparator"se refera la vizitatorii acestui site care au efectuat o comanda pentru cumpararea unui produs.

Acuratetea, integralitatea si actualitatea informatiei

Desi depunem eforturi sustinute pentru a asigura acuratetea si actualitatea informatiei publicate pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la informatiile de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a urmari orice modificari ale materialelor  si informatiilor de pe acest website.
Imaginile produselor prezentate pe www.fitoconsult.ro au titlu de exemplu si au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de pe www.fitoconsult.ro in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, culorii sau nuantei, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori sau din cauza modificarii culorii in urma procesului de fotografiere a produselor.
Continutul www.fitoconsult.ro a fost alcatuit in stansa colaborare cu reprezentantii marcilor, producatorii produselor. Prin urmare, Sc Fitoconsult Srl nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si caracteristicile produselor prezentate pe www.fitoconsult.roDe aceea, unele caracteristici pot fi modificate de catre Sc Fitoconsult Srl fara preaviz sau pot contine erori de operare, pot fi incomplete.
Sc Fitoconsult Srl depune toate eforturile ca descrierea produselor, pozele si informatia ce se regaseste pe www.fitoconsult.ro sa fie cat mai corecta si relevanta.
Prezenta produselor pe www.fitoconsult.ro NU garanteaza existenta lor in stoc. Sc Fitoconsult Srl va confirma stocul la momentul primirii comenzii.

Comunicarile dumneavoastra

Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui website prin email sau in orice alt mod, incluzand informatii, intrebari, comentarii, sugestii etc. vor fi tratate ca informatii neconfidentiale. Tot ceea ce transmiteti sau expediati  poate fi folosit de Sc Fitoconsult Srl. in orice scop, incluzand dar fara a se limita la reproducere, transmitere, publicare,  difuzare sau expediere prin posta. Nici o astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru persoanele care au transmis informatia. Sc Fitoconsult Srl.  nu are obligatia de a folosi informatia primita.

Drepturi de proprietate intelectuala

Informatiile publicate pe www.fitoconsult.ro sunt informatii de interes general in vederea facilitarii vanzarii, despre Sc Fitoconsult Srl, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai.
Toate textele, imaginile, logo-urile, design-ul, grafica sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea Sc Fitoconsult Srl.
Aveti dreptul sa vizitati acest website, sa printati, sa descarcati sau sa distribuiti portiuni din acesta unor terte persoane. Aceasta se poate face doar cu conditia sa pastrati intacte toate drepturile de autor si cu conditia ca pe aceste reproduceri sa apara mentionat www.fitoconsult.ro. Nu aveti dreptul de a reproduce parti ale acestui website in scopul vanzarii,  obtinerii unui castig comercial sau incorporarii in alte publicatii ori website-uri.

Legaturi catre alte site-uri web

Link-urile de pe www.fitoconsult.ro va pot trimite in afara site-ului, iar www.fitoconsult.ro  nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste continutul sau functionarea acestor site-uri web. Link-urile sunt oferite cu buna credinta de www.fitoconsult.ro si acesta nu poate fi considerat responsabil de continutul sau schimbarea acestora. Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale celorlalte website-uri pe care le vizitati.

Garantii si raspundere legala

Folosirea acestui website se va face exclusiv pe riscul dumneavoastra. Acest website este oferit "asa cum este" si  prin urmare Sc Fitoconsult Srl.  nu ofera niciun fel de garantii in legatura cu www.fitoconsult.ro.

Sc Fitoconsult Srl.  nu are nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, prejudicii  directe sau  indirecte, care pot aparea ca urmare a accesarii, utilizarii, imposibilitatii utilizarii, modificarii continutului www.fitoconsult.ro, sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt site web  printr-un link de pe acest website. Sc Fitoconsult Srl.   nu are obligatia mentinerii online sau la dispozitia publicului a materialelor sau informatiilor, a partilor ori chiar a website-ului in integralitatea sa. Orice material de pe acest website, inclusiv Termenii si Conditiile,  poate fi modificat oricand, fara nici un aviz prealabil.


Politica de confidentialitate

Pentru a accesa www.fitoconsult.ro nu este nevoie sa ne furnizati niciun fel de date cu caracter personal. Totusi, in cazul in care doriti sa accesati anumite servicii sau caracteristici suplimentare, va putem solicita anumite informatii demografice sau cu caracter personal. Informatiile cu caracter personal reprezinta orice informatii care pot fi folosite pentru a va identifica sau pentru a va contacta in orice mod. Aceastea pot fi, de exemplu, numele, adresa, adresa de email, numarul de telefon, precum si informatii cum ar fi data dumneavoastra de nastere, varsta, gen. Daca nu doriti sa furnizati aceste date, este posibil sa nu puteti beneficia de serviciile sau caracteristicile suplimentare ale website-ului care presupun individualizarea si identificarea dvs.
Informatiile personale sunt colectate numai cu acordul si la initiativa dumneavoastra, daca ni le oferiti cu buna stiinta printr-unul dintre formularele online disponibile pe site. Toate informatiile colectate sunt utilizate in scopul prevazut, pentru care le-ati trimis catre noi, mentionat in momentul colectarii acestora. Prin exceptie, datele dvs. pot fi folosite si pentru comunicari de marketing sau informari comerciale despre produsele comercializate.
Sc Fitoconsult Srl.  ia toate masurile tehnice si organizatorice posibile pentru a proteja confidentialitatea si securitatea informatiilor dumneavoastra personale colectate de pe website-ul nostru si nu va divulga aceste informatii catre terti.
www.fitoconsult.ro foloseste cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-ului.
Actualizarea Termenilor si Conditiilor

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari ale acestor Termeni si Conditii, va rugam sa vizitati aceasta pagina periodic  pentru a va informa asupra acestora.

Reguli de vanzare
1. Siteul www.fitoconsult.ro este detinut de S.C. Sc Fitoconsult Srl.

2. In functie de produs, disponibilitate pe stoc etc, comanda pentru un anumit produs poate fi efectuata online, prin completarea formularului de comanda sau prin acceptarea (in scris prin email, sms, fax) a ofertei facute de  S.C. Sc Fitoconsult Srl. ca urmare a unei solicitari directe venite din partea dvs.. Modalitatea de comanda poate fi individualizata pe pagina de prezentare a fiecarui produs in parte.
Ofertele vanzatorului, in intelesul prezentelor termeni si conditii, sunt comunicarile facute in scris, email, sms sau fax  de catre vanzator care respecta toate cerintele legale incidente si din care reies in mod neechivoc informatiile despre produs, pret, caracteristici, durata ofertei etc.
Contactarea telefonica a vanzatorului, chiar daca efectuata in scopul exprimarii intentiei de a achizitiona un produs comercializat de vanzator, nu reprezinta comanda in intelesul prezentelor termeni si conditii. Acceptarea expresa in scris, prin e-mail, SMS sau fax a ofertei facute de vanzator ca urmare a unei astfel de convorbiri telefonice reprezinta comanda in intelesul prezentelor termeni si conditii.

3. In termen de maxim  48 de ore de la plasarea online a comenzii prin completarea formularului de comanda sau de la acceptarea expresa a ofertei Sc Fitoconsult Srl.  de catre cumparator,  vanzatorul va contacta cumparatorul prin e-mail, telefonic sau prin SMS pentru  confirmarea comenzii.
Pentru comenzile efectuate in zilele de vineri si sambata, termenul de 48 de ore se prelungeste pana cel mai tarziu la orele 12:00 ale zilei de marti.
De comun acord, daca e cazul,  in functie de necesitatile specifice cumparatorului, de caracteristicile produselor comandate etc, cumparatorul si vanzatorul pot conveni la modificarea comenzii initiale.
Conditiile finale in care comanda urmeaza sa fie onorata (produs, pret, cantitate, modalitati de plata, livrare etc.) sunt cele comunicate de vanzator in confirmarea comenzii.

4. In conformitate cu prevederile OUG nr. 34/2014, reprezinta Contract la Distanta "orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul" .Contractul la distanta este considerat incheiat la momentul confirmarii comenzii conf. pct 3.

5. Contractele incheiate intre cumparator si vanzator ca urmare a acceptarii exprese a unei oferte a vanzatorului, in prezenta ambelor parti contractante, chiar daca initial colaborarea comerciala dintre cumparator si vanzator a fost initiata si dezvoltata prin mijloace de comunicare la distanta,  nu reprezinta contract la distanta, nefiindu-le astfel aplicabile normele legale referitoare la contractele la distanta, aplicandu-li-se normele dreptului comun.

6. Totalitatea informatiilor despre vanzator, termenii si conditiile, informatiile despre produs,  despre caracteristicile acestuia, oferta  Sc Fitoconsult Srl., informatiile din solicitarea de oferta a cumparatorului precum  si orice alte informatii relevante prezentate pe site la momentul in care acesta se considera incheiat, reprezinta contractul  dintre cumparator si vanzator avand ca obiect produsul comercializat de vanzator. Acest contract va fi completat cu certificatul de garantie al produsului achizitionat. Confirmarea comenzii de catre Sc Fitoconsult Srl. implica acceptarea totala si completa de care cumparator  a tuturor informatiilor conditiilor care stau la baza contractului asa cum acesta este definit mai sus.

7. Produsul comandat va fi livrat cumparatorului, prin metoda de livrare stabilita conf. pct. 3 in maxim 48 de ore de la incheierea contractului conf. pct. 4.  sau de la data prevazuta la pct. 9 de mai jos.  Ca regula generala, metoda de livrare folosita este prin intermediul societatilor de curierat rapid iar costurile de livrare sunt suportate de cumparator. De comun acord partile pot stabili (fara a exista insa o obligatie in acest sens)  o alta modalitate de livrare, incluzand dar fara a se limita la livrarea directa de catre vanzator, ridicare de la sediul vanzatorului etc. Totodata, vanzatorul poate acorda unele bonificatii in cazul contractarii de catre cumparator a unor servicii suplimentare cum ar fi dar fara a se limita la gratuitatea livrarii in cazul efectuarii montajului de catre vanzator.
Cumparatorul este in intregime responsabil de corectitudinea informatiilor furnizate cu privire la adresa de livrare. In cazul imposibilitatii efectuarii livrarii datorita unor astfel de erori, responsabilitatea revine in intregime cumparatorului. In cazul in care, ca urmare a unor astfel de erori apar costuri de livrare suplimentare, cumparatorul va suporta in intregime aceste costuri,  iar Sc Fitoconsult Srl. are dreptul de a conditiona retrimiterea produsului de plata anticipata de catre cumparator a costurilor suplimetare generate.

8. Produsul comandat se va livra insotit de certificat de garantie, factura fiscala si chitanta (daca metoda de plata aleasa este numerar – ramburs).

9.Metoda de plata este stabilita conform pct. 3 de mai sus si poate fi ramburs la primirea coletului sau  prin transfer bancar. Daca metoda de plata aleasa este prin transfer bancar, livrarea produsului comandat se face in maxim 48 de ore de la momentul creditarii contului  vanzatorului cu sumele reprezentand contravaloarea produsului achizitionat.
Preturile mentionate pe www.fitoconsult.ro sunt exprimate in LEI si contin TVA (20%).

10. Toate produsele  comercializate de Sc Fitoconsult Srl beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Certificatele de garantie sunt emise fie de Sc Fitoconsult Srl fie direct de producatorul echipamentului achizitionat.
Conditiile de acordare a garantiei, informatii despre operatorii de service etc sunt mentionate in certificatele de garantie care fac parte din contract conform pct. 6 de mai sus.

11. Proprietatea asupra produselor achizitionate va fi transferata de la vanzator la cumparator la livrare, dupa efectuarea platii conf. pct.9.
12. Nici una din partile contratante nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare totala sau partiala se datoreaza  unui eveniment de forta majora asa cum aceasta este definita de lege.  Daca in termen de 15 zile de la data producerii unui eveniment nu inceteaza, fiecare parte va putea notifica celeilalte parti incetarea de drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa datoreze celeilalte daune-interese.
13. Contractul incheiat conf. pct. 6 de mai sus este supus legii romane. Eventualele litigii aparute se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de la sediul Sc Fitoconsult Srl
14. Prezentele reguli pot  fi modificate oricand, fara nici un aviz prealabil. Va rugam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a va informa asupra acestora.

Checkout acum

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Afla mai multe

Inchide