Menu

Cart
zoom

ASTRAL 40 SC

Rating: Nu a fost evaluat încă E-mail
Prețul de vânzare: 127,50 lei
Preţ de bază cu taxă: 150,00 lei
Preţ cu reducere: 127,50 lei
Prețul de vânzare fără taxe: 127,50 lei
Discount: -22,50 lei
  • Descriere
  • Reviews

PROPRIETĂŢI FIZICO-CHIMICEASTRAL® 40 SC este un produs condiţionat sub formă de suspensie concentrată uleioasă (ulei vegetal) fină, omogenă, mobilă, cu tendinţă de depunere în timp, dar cu o bună capacitate de revenire în sistem, de culoare crem, ce conţine nicosulfuron 40 g/l, substanţă activă din grupa erbicidelor sulfonilureice.

MODUL DE ACŢIUNE
: ASTRAL® 40 SC este un erbicid sistemic selectiv care este absorbit prin frunze şi rădăcini, se translocă spre ţesuturile de creştere, stopând diviziunile celulare şi creşterea buruienilor, provocându-le uscarea. Spectrul acţiunii erbicide cuprinde buruieni monocotiledonate anuale (incluzând specii de SetariaEchinochloa, Digitaria, Panicum, Lolium şi Avena), monocotiledonate perene (Sorghum halepense– din rizomi şi din seminţe, Agropyron repens), precum şi dicotiledonate anuale (Amaranthus spp şi specii de crucifere).


MODUL DE ÎNTREBUINŢARE
: ASTRAL® 40 SC este omologat ca erbicid postemergent pentru culturile de porumb, astfel:

Cultura Agentul de dăunare
Doza
PORUMB Buruieni monocotiledonate anuale:
Mohor (Setaria spp.)
Iarba bărboasă (Echinochloa spp.)
Costreiul din seminţe (Sorghum halepense)
0,8 l/ha, postemergent, când plantele de porumb au 4-6 frunze, iar buruienile monocotiledonate au 2-4 frunzuliţe.
Costreiul din rizomi (Sorghum halepense) 1,0 – 1,5 l/ha (în funcţie de gradul de infestare şi talia plantelor de costrei), postemergent, când plantele de porumb au 4-6 frunze, iar costreiul din rizomi are 15 – 20 cm.

TEHNICA DE APLICARE: Produsul se aplică numai cu mijloace de stropit terestre, prevăzute cu sisteme de agitare/omogenizare continuă a soluţiei de stropit, folosind volume normale de apă (200 – 400 l apă/ha, în funcţie de starea de umiditate la data erbicidării). Inainte de utilizare, ambalajul se agită bine, pentru omogenizarea conţinutului. După golirea completă, ambalajele se clătesc bine cu apă ( de 3 ori), care se adaugă în rezervorul cu soluţia de erbicidat.

COMPATIBILITATE: ASTRAL® 40 SC este compatibil şi se poate aplica în amestec cu fertilizantul foliar

Nu există comentarii pentru acest produs.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Afla mai multe

Inchide