Menu

Cart
zoom

Cerlit

Rating: Nu a fost evaluat încă E-mail
Prețul de vânzare: 119,00 lei
Preţ de bază cu taxă: 119,00 lei
Preţ cu reducere: 119,00 lei
Prețul de vânzare fără taxe: 119,00 lei
  • Descriere
  • Reviews

Cerlit este un erbicid sistemic cu flexibilitate remarcabila in aplicare, destinat combaterii in postemergenta a buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale paioase, porumb, ceapa, livezi si pajisti.
Cerlit™ este perfect tolerat de cereale paioase, intr-o fereastra foarte larga de aplicare, primavara de la infratire pana la aparitia spicului.
La porumb, Cerlit se aplica in stadiul de 4-6 frunze a culturii.
Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit este de 200-400 l/ha.
Cerlit™ este un erbicid sistemic, cu flexibilitate remarcabila in aplicare, destinat combaterii in postemergenta a buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale paioase, porumb, ceapa, livezi si pajisti.
Cel mai sigur produs, oferind un procent maxim de combatere a Galium aparine (turitei) in toate stadiile de crestere.
Este perfect tolerat de cereale paioase, intr-o fereastra foarte larga de aplicare, primavara de la infratire pana la aparitia spicului.
Cerlit nu afecteaza germinatia semintelor, deci poate fi utilizat cu succes in combaterea buruienilor dicotiledonate din loturile semincere.
Galium aparine (turita- in orice stadiu de dezvoltare), Galeopsis tetrahit (lungurica), Convolvulus arvensis (volbura), Rubus spp. (mur de miriste), Rumex spp. (macris), Stellaria media (rocoina), Myosotis arvensis (nu-ma-uita), Polygonum spp. (hrisca), Solanum nigrum (zarna), Vicia spp. (mazariche), Calystegia sepium (cupa vacii), Lamium spp. (sugel), Taraxacum officinale (papadie), Abutilon theophrasti (teisor), Urtica spp. (urzica), Portulaca oleracea (grasita), Equisetum arvense (coada calului).

Cultura Doza
Grau, ovaz 0,8 l/ha - singur; 0,4 l/ha asociat
Porumb 1 l/ha
Pajisti 1 l/ha
Mar (livezi pe rod) 1,5 l/ha
Ceapa semanata direct 0,6 l/ha
Nu există comentarii pentru acest produs.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Afla mai multe

Inchide