Menu

Cart
zoom

ERBICID TOTAL CLEAN UP

Rating: Nu a fost evaluat încă E-mail
Prețul de vânzare: 15,00 lei
Preţ de bază cu taxă: 15,00 lei
Preţ cu reducere: 15,00 lei
Prețul de vânzare fără taxe: 15,00 lei
  • Descriere
  • Reviews

Erbicid Clean up expert (glifosat acid), este un produs NUFARM, avand continuta de substanta activa: 360 g/l glifosat acid din sare de izopropilamina. Este un erbicid total cu actiune sistemica. Absorbtia se face prin frunze si este translocat in toate organele plantei, inclusiv radacini, stoloni, rizomi.

Erbicid Clean up expert (glifosat acid), Nufarm se prezinta sub forma de lichid limpede, de culoare galben pal, fara miros specific.

Mod de utilizare Erbicid Clean up expert (glifosat acid), Nufarm:

Pentru combaterea buruienilor monocotile si dicotile anuale, Erbicid Clean up expert (glifosat acid), Nufarm trebuie sa aiba cca. 5 cm sau 2 frunze bine dezvoltate. 

Buruienile dicotiledonate perene trebuie sa fie complet rasarite,cu frunze verzi, in perioada de crestere activa. Aplicarea pe miristi - dupa recoltare, se elibereaza terenul de resturi vegetale, iar cand buruienile au ajuns la stadiu de 15 - 25 cm, se aplica tratametul cu Erbicid Clean up expert (glifosat acid), Nufarm , in doza de 3 - 4 l/ha in functie de gradul de infestare. 

Erbicid Clean up expert (glifosat acid), Nufarm este omologat in doza de 3-4 l/ha ( functie de gradul de imburuienare) pentru: livezi de rod, vita de vie, terenuri fara destinatie agricola, terasamente de cale ferata, pepiniere silvice si plantatii silvice. 

Cantitatea de solutie recomandata la hectar este de 100 - 200 litri. Produsul nu se aplica pe timp de vant deoarece solutia poate sa ajunga pe culturile invecintate sau pe plante de cultura si poate produce distrugerea acestora. 

 
Nu există comentarii pentru acest produs.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Afla mai multe

Inchide