Menu

Cart
zoom

Alleato 80 WG

Rating: Nu a fost evaluat încă E-mail
Prețul de vânzare: 5,00 lei
Preţ de bază cu taxă: 5,00 lei
Preţ cu reducere: 5,00 lei
Prețul de vânzare fără taxe: 5,00 lei
  • Descriere
  • Reviews

Descriere Alleato 80 WG

Proprietati fizico-chimice: Alleato 80 WG este un fungicid sistemic ce permite protejarea pe o lunga perioada de timp a plantei, inclusiv a cresterilor noi, care apar dupa aplicarea tratamentului.

Mod de utilizare: Se recomanda aplicarea produsului Alleato 80 WG in perioada de crestere activa a culturii. Fosetil de Aluminiu prezinta o foarte buna capacitate de a combate ciupercile patologice, in special mana din culturile de legume: castraveti, tomate, ceapa, vita de vie dar si focul bacterian al rozaceelor la mar, par, gutui in timpul infloritului, precum si putregaiul coletului la capsun. Pentru a obtine o eficacitate sporita, se recomanda combinarea produsului Alleato 80 WG cu un fungicid de contact (Captadin 50 PU). In romania, produsul Alleato 80 WG este omologat in doza de 0.2%in legumicultura pentru combaterea manei la cultura de castraveti. Timp de pauza: 21 de zile de la ultima aplicarepana la recoltare. Continutul unui ambalaj de 20gr de produse se dizolva in 10l apa.

Alleato 80 WG nu este compatibil cu produse continand cupru, cu produse care sunt foarte acide sau alcaline si cu ingrasaminte foliare ce contin azot sau cu produse oleice si nu se aplica pe culturi care au fost stropite in prealabil cu produse oleice.

Nu există comentarii pentru acest produs.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Afla mai multe

Inchide