Menu

Cart
zoom

SOJET-INSECTICID-BIOCID-PENTRU MUSTE

Rating: Nu a fost evaluat încă E-mail
Prețul de vânzare: 7,00 lei
Preţ de bază cu taxă: 7,00 lei
Preţ cu reducere: 7,00 lei
Prețul de vânzare fără taxe: 7,00 lei
  • Descriere
  • Reviews

SOJET-INSECTICID-BIOCID-PENTRU MUSTE

Insecticid biocid pentru tratamentul rezidual al suprafetelor

Ce este SOJET si pentru ce se foloseste?

Este in insecticid biocid nicotinoid, care contine ca substanta activa 100g/kg Imidacloprid.
Este conditionat sub forma de granule autodispersabile in apa (WG) de culoare alba si este folosit ca momeala pentru combaterea mustelor. Actionteaza asupra receptorilor acetilcolinei din membrana postsinaptica a neuronilor. Insectele paralizeaza si mor.

Locurile de utilizare:

SOJET se recomanda a fi utilizat in spatii interioare si exterioare, ferme zootehnice, gradini si spatii urbane verzi, locuinte si alte incinte civile

Recomandari de utilizare:

SOJET combate speciile de muste cel mai frecvent intalnite printre care : Musca domestica si Musca autumnalis.
Este formulat pe baza de atractanti pentru muste si feromoni sexuali. Prin modul de conditionare produsul prezinta o eficacitate excelenta impotriva mustelor.
Produsul contine si un agent amar care il face neplacut la gust si reduce astfel riscul de ingestie de catre copii si animale.

Se poate aplica in doua moduri:

Solutie in apa pentru aplicare prin pulverizare cu pompa, in locuri frecventate de insecte (pereti, tavane, usi, ferestre, garduri, etc.). Doza recomandata este de 0,5 kg in 5 L apa pentru o suprafata de protectie de 100 mp. Pulverizarea se poate face din loc in loc, circa 50 de locuri a cate 1 mp pentru suprafata de protectie de 100 mp.
Solutie in apa sub forma de pasta pentru aplicare cu pensula, in locuri frecventate de insecte. Pentru prepararea pastei se amesteca 0,25 kg de Sojet cu 0,25 l de apa calda, pentru a proteja o suprafata de 100 mp. Dupa 15 minute pasta poate fi aplicata cu pensula sau cu roller-ul pe suprafata de tratat. Se pensuleaza din loc in loc, in benzi cu latimea de aproximative 15 cm.
Tratamentele se recomanda de la inceput de sezon, inainte ca populatiile de muste sa fi atins maximum de infestare. Rezultatele cele mai bune se aplica atunci cand produsul se aplica in cat mai multe locuri ale spatiului tratat, in special in locuri calde si fara vant, unde mustele se adapostesc. Aplicarea trebuie sa se repete dupa cca 4-6 saptamani.
Nu se va aplica pe alimente sau obiecte utilizate la prepararea hranei si pe suprafete utilizate la prepararea sau consumul alimentelor.

Nu există comentarii pentru acest produs.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Afla mai multe

Inchide