Menu

Cart
zoom

FASTAC ACTIVE

Rating: Nu a fost evaluat încă E-mail
Prețul de vânzare: 30,00 lei
Preţ de bază cu taxă: 30,00 lei
Preţ cu reducere: 30,00 lei
Prețul de vânzare fără taxe: 30,00 lei
  • Descriere
  • Reviews

FASTAC® ACTIVE este un insecticid piretroid de sinteza, rezistent la lumină, care combate adulții, larvele precum și ouăle insectelor.
Produsul are acțiune prin contact și ingestie. Datorită faptului că nu este un produs sistemic pentru asigurarea unei suprafețe mai mari de acoperire cu tratament este necesară o cantitate mai mare de apă.

Produsul FASTAC® ACTIVE are un efect rezidual bun pe suprafața frunzelor.

Tratamentul cu FASTAC® ACTIVE este rezistent la ploaie, cu condiția ca acesta să se usuce înainte de a începe să plouă.
Aplicare

FASTAC® ACTIVE se recomandă a se aplica la avertizare, la apariţia larvelor sau adulţilor sau la depăşirea pragului economic de dăunare, funcţie de dăunătorul ţintă. Este foarte important ca produsul să fie aplicat astfel încât să se asigure acoperirea uniformă a plantelor cu soluţie.

Număr maxim de tratamente:

cartofi, vița de vie, fasole, mazăre, in pentru Longitarsus parvulus, rapiță, muștar alb, legume din familia Brassicaceae, ridichii pentru sămânță, grâu, secară, triticale, orz, ovăz: - max. 2 tratamente (intervalul dintre aplicări 7- 10 zile)
iar pentru porumb, in pentru Thrips linarius, lucernă pentru sămânță, molid, conifere, pin, zadă, arbori ornamentali - max.1 tratament.

Nu există comentarii pentru acest produs.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Afla mai multe

Inchide