Menu

Cart
zoom

Reldan 22 EC

Rating: Nu a fost evaluat încă E-mail
Prețul de vânzare: 6,00 lei
Preţ de bază cu taxă: 6,00 lei
Preţ cu reducere: 6,00 lei
Prețul de vânzare fără taxe: 6,00 lei
Produs Retras de la vanzare
  • Descriere
  • Reviews

Reldan 22 EC

Reldan 22 EC
Reldan™ 22 EC este un insecticide cu spectru larg de combatere, actionand prin contact, ingestie si vapori. Eficient impotriva multor daunatori rezistenti din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, cereale paioase, rapita, mustar, precum si a celor din cereale depozitate.
Reldan™ 22 EC actioneaza prin contact, ingestie si vapori. Eficient impotriva multor daunatori rezistenti din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, cereale paioase, rapita, mustar, precum si a celor din cereale depozitate.
Reldan™ 22 EC este foarte eficient ca tratament preventiv (la eclozarea oualor) si curativ (larve de 3-7 zile). Tratamentul preventiv limiteaza riscurile atacului de Botrytis. Este necesar sa se faca tratamente pentru fiecare generatie in parte, in functie de avertismente. Reldan™ 22 EC se aplica pe semintele de cereale destinate consumului sau insamantarii in doza de 22,5 ml/t, dilutia facandu-se in 0,75-1,5 l apa pentru 1000 kg cereale boabe. Insecticidul Reldan™ 22 EC poate fi folosit cu orice echipament de stropire cu volum mare sau mediu, cat si cu volum redus de minimum 50 l/ha. Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit variaza in funcţie de cultura la care se aplica tratamentul si de stadiul de dezvoltare al culturii. Ultimul moment al aplicarii: - mar, vita de vie: inaintea coacerii (BBCH 81) - rapita si mustar: inainte de inflorit (BBCH 59) În cazul folosirii Reldan™ 22 EC la produse agricole depozitate, intervalul minim de depozitare este de 90 de zile pentru a respecta limita maxima de reziduuri de 3 mg/kg existenta la nivel european. Recomandări: A se evita aplicarea produsului ziua, la temperaturi ridicate, cand albinele sunt deosebit de active. Nu aplicati Reldan™ 22 EC pe parcursul infloritului. Timp de pauza pana la recoltare: intre 5 si 21 de zile.
Reldan™ 22 EC este cel mai utilizat insecticid din lume;
Reldan™ 22 EC este foarte eficient ca tratament preventiv si curativ;
Tratamentul preventiv limiteaza riscurile atacului de Botrytis.

Nu există comentarii pentru acest produs.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Afla mai multe

Inchide