Menu

Cart
zoom

ORIUS 2 WS(TRATAMENT SAMANTA)

Rating: Nu a fost evaluat încă E-mail
Prețul de vânzare: 8,00 lei
Preţ de bază cu taxă: 8,00 lei
Preţ cu reducere: 8,00 lei
Prețul de vânzare fără taxe: 8,00 lei
  • Descriere
  • Reviews

Orius 2 WS Este Un Fungicid Din Grupa Triazolilor, Conditionat Sub Forma De Pulbere Dispersabila In Apa, Care Contine 2% Tebuconazol.Se Prezinta Sub Forma Unei Pulberi Fine, Omogene, Fara Tendinte De Aglomerare, Mobila, De Culoare Roz Spre Slab Mov, Cu Miros Caracteristic.Produsul Nu Este Exploziv Si Nici Coroziv. Este Stabil In Conditii Normale De Depozitare Si Manipulare.

Mod De Actiune Fungicid Tratament Samanta Orius 2 WS

--------------------------------------------------------------------------------

Orius 2 WS Are Actiune Sistemica Impotriva Agentilor Patogeni Localizati Pe Samanta De Cereale Sau In Interiorul Acesteia. Dupa Tratament Produsul Patrunde In Samanta Si Apoi In Planta, Impiedicand Dezvoltarea Miceliului Ciupercilor Prin Inhibarea Sintezei Ergosterolilor.Asupra Semintelor Si Plantulelor Are Un Efect Protector De Lunga Durata, Determinand In Acelasi Timp O Crestere Mai Viguroasa In Primele Stadii De Dezvoltare.

Instructiuni De Folosire

--------------------------------------------------------------------------------

Orius 2 WS Este Avizat Pentru Utilizare La Urmatoarele Culturi Si Doze De Aplicare:

Cultura Boli Combatute Doza De AplicareGrau Malura Comuna (Tilletia Spp.)Fuzarioza (Fusarium Spp.) 1,5 Kg/Tona Samanta Orz Taciunele Zburator (Ustilago Nuda)Sfasierea Frunzelor (Pyrenophora Graminea) 1,5 Kg/Tona Samanta

Fiind Conditionat Ca Pulbere Dispersabila, Orius 2 WS Se Utilizeaza In Mediu Umed (Slurry). Se Introduce Volumul Necesar De Apa Intr-Un Vas, Se Adauga Cantitatea Corespunzatoare De Produs Si Se Lasa Sa Disperseze Complet In Apa, Dupa Care Suspensia Rezultata Se Utilizeaza Ca Tratament.Raportul Intre Cantitatea De Produs Si Volumul De Apa Este Cuprins Intre 1:5 Si 1:6 (Kg Produs/L Apa). In Acest Caz, Volumul De Apa Este Dependent De Caracteristicile Tehnice Ale Masinii De Tratat Si De Calitatea Semintelor Ce Se Trateaza, Avand Insa Grija Sa Nu Se Adauge Prea Multa Apa Pentru A Nu Declansa Prematur Incoltirea. Este Important Ca In Procesul De Tratare Sa Se Realizeze O Dozare Corecta A Produsului Si O Distributie Cat Mai Uniforma A Sa Pe Toate Semintele.

Nu există comentarii pentru acest produs.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Afla mai multe

Inchide