Menu

Cart
zoom

ROYAL FLO 42 S(TRATAMENT SAMANTA)

Rating: Nu a fost evaluat încă E-mail
Prețul de vânzare: 8,00 lei
Preţ de bază cu taxă: 8,00 lei
Preţ cu reducere: 8,00 lei
Prețul de vânzare fără taxe: 8,00 lei
Produs Retras de la vanzare
  • Descriere
  • Reviews

Substanta Activa

Tiram 480 G/L

Mod De Actiune

Royal FLO 42 SL –Fungicid De Contact Din Grupa Ditiocarbamatelor Cu Un Efect Excelent De Combatere A Unui Spectru Larg De Boli Transmise Prin Seminte Si Sol. Poseda Un Efect De Inhibare A Germinarii Si De Suprimare A Cresterii Miceliului Unui Mare Numar De Ciuperci. Royal FLO 42 SL – Usor De Utilizat, Asigura O Repartizare Uniforma Si O Buna Aderenta A Produsului Pe Suprafata Semintelor.

Royal FLO 42 SL În Ambalaj 0,5 Litri Se Amesteca În 2,5 L/Apa Pentru Tratarea 250 Kg/Seminte Porumb, Grâu, Orz, 125 Kg/Seminte Floarea Soarelui Sau 85 Kg/Seminte Sfecla De Zahar.

Royal FLO 42 SL Poate Fi Folosit Concentrat Sau Diluat Cu Apa. Este Necesara Agitarea Continutului Înainte Si Pe Parcursul Utilizarii. Amestecul Poate Fi Aplicat Timp De 24 De Ore.

Recomandari De Utilizare

Cultura

Doza

Spectru De Combatere

Porumb 2,0 – 2,5 Mucegaiul, Taciunele Comun, Taciunele Stiuletilor Si Paniculelor De Porumb Tratarea Semintelor Cu Suspensie (10 Litri Suspensie La 1 Tona De Seminte)

Floarea Soarelui 4,0 Bolile Semintelor Si Plantulelor (Botrytis, Sclerotinia, Phoma) Tratarea Semintelor Cu Suspensie (15 Llitri Suspensie La 1 Tona De Seminte)

Sfecla De Zahar 6,0 Bolile Semintelor Si Plantulelor (Aphanoyices, Pythium, Fuzarium) Tratarea Semintelor Cu Suspensie (15 Litri Suspensie La 1 Tona De Seminte)

Grâu Si Orz 2,0 Malura Comuna Tratarea Semintelor Cu Suspensie (10 Litri Suspensie La 1 Tona De Seminte)

 
Nu există comentarii pentru acest produs.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Afla mai multe

Inchide