
Pulbere De Culoare Alb - Gri Care Se Caracterizează Printr-O Capacitate Mare De Absorbţie A Apei, O Valoare Ridicată A Capacităţii De Schimb Ionic, Umflare Intercristalină Mare În Mediu Apos, Plasticitate Şi Tixotropie Mare.
UTILIZARE:
În Industria Alimentară Şi Agricultură, În Industria Chimică, Industria Cosmetică Şi Farmaceutică, La Rafinarea Petrolului , Pentru Prepararea Fluidelor De Foraj , În Construcţii Industriale Şi Hidrotehnice, Industria Produselor Ceramice Şi Refractară, Ş.A.
INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE:
Bentonita Alimentară Se Foloseşte La Tratamentul Vinului, În Doza De 1 Kg./1000L Vin Din Momentul În Care Vinul A Stat Din Fiert Şi A Cărui Temperatură Nu Este Mai Mică De 16 C.
SE PROCEDEAZĂ ASTFEL:
Se Scot Din Masa Vinului Aproximativ 8L, Se Preîncălzeşte La Circa 40 C După Care Se Amestecă Până La Omogenizare Cu 1 Kg. De Bentonita, După Care Se Toarnă În Vasul Ce Conţine Vinul. Acesta Operaţiune Se Repetă De Mai Multe Ori, Î N Funcţie De Cantitatea De Vin Ce O Avem De Tratat.
Se Recomandă Un Repaus De Minimum 5 Zile A Vinului Tratat, Înainte De A Fi Consumat.