Menu

Cart

Termeni si conditii

Va multumim pentru vizitarea website-ului nostru. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare si Politica de Confidentialitate de mai jos, deoarece prin utilizarea acestui website sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare  si Politica de Confidentialitate prezentate aici. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati in totalitate Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile de utilizare a acestui website, va rugam sa-l parasiti.
In cuprinsul website-ului Termenul de "noi" si "vanzator" se refera la  www.fitoconsult.ro si  Sc Fitoconsult Srl., iar termenul de "dumneavoastra" ori "voi" se refera la vizitatorii acestui website, iar "cumparator"se refera la vizitatorii acestui site care au efectuat o comanda pentru cumpararea unui produs.

Acuratetea, integralitatea si actualitatea informatiei

Desi depunem eforturi sustinute pentru a asigura acuratetea si actualitatea informatiei publicate pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la informatiile de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a urmari orice modificari ale materialelor  si informatiilor de pe acest website.
Imaginile produselor prezentate pe www.fitoconsult.ro au titlu de exemplu si au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de pe www.fitoconsult.ro in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, culorii sau nuantei, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori sau din cauza modificarii culorii in urma procesului de fotografiere a produselor.
Continutul www.fitoconsult.ro a fost alcatuit in stansa colaborare cu reprezentantii marcilor, producatorii produselor. Prin urmare, Sc Fitoconsult Srl nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si caracteristicile produselor prezentate pe www.fitoconsult.roDe aceea, unele caracteristici pot fi modificate de catre Sc Fitoconsult Srl fara preaviz sau pot contine erori de operare, pot fi incomplete.
Sc Fitoconsult Srl depune toate eforturile ca descrierea produselor, pozele si informatia ce se regaseste pe www.fitoconsult.ro sa fie cat mai corecta si relevanta.
Prezenta produselor pe www.fitoconsult.ro NU garanteaza existenta lor in stoc. Sc Fitoconsult Srl va confirma stocul la momentul primirii comenzii.

Comunicarile dumneavoastra

Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui website prin email sau in orice alt mod, incluzand informatii, intrebari, comentarii, sugestii etc. vor fi tratate ca informatii neconfidentiale. Tot ceea ce transmiteti sau expediati  poate fi folosit de Sc Fitoconsult Srl. in orice scop, incluzand dar fara a se limita la reproducere, transmitere, publicare,  difuzare sau expediere prin posta. Nici o astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru persoanele care au transmis informatia. Sc Fitoconsult Srl.  nu are obligatia de a folosi informatia primita.

Drepturi de proprietate intelectuala

Informatiile publicate pe www.fitoconsult.ro sunt informatii de interes general in vederea facilitarii vanzarii, despre Sc Fitoconsult Srl, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai.
Toate textele, imaginile, logo-urile, design-ul, grafica sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea Sc Fitoconsult Srl.
Aveti dreptul sa vizitati acest website, sa printati, sa descarcati sau sa distribuiti portiuni din acesta unor terte persoane. Aceasta se poate face doar cu conditia sa pastrati intacte toate drepturile de autor si cu conditia ca pe aceste reproduceri sa apara mentionat www.fitoconsult.ro. Nu aveti dreptul de a reproduce parti ale acestui website in scopul vanzarii,  obtinerii unui castig comercial sau incorporarii in alte publicatii ori website-uri.

Legaturi catre alte site-uri web

Link-urile de pe www.fitoconsult.ro va pot trimite in afara site-ului, iar www.fitoconsult.ro  nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste continutul sau functionarea acestor site-uri web. Link-urile sunt oferite cu buna credinta de www.fitoconsult.ro si acesta nu poate fi considerat responsabil de continutul sau schimbarea acestora. Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale celorlalte website-uri pe care le vizitati.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Afla mai multe

Inchide