Menu

Cart
zoom

COMBI DUO

Rating: Nu a fost evaluat încă E-mail
Prețul de vânzare: 6,00 lei
Preţ de bază cu taxă: 6,00 lei
Preţ cu reducere: 6,00 lei
Prețul de vânzare fără taxe: 6,00 lei
  • Descriere
  • Reviews

COMBI DUO MZ

Conţinut în substanţă activă: 68% mancozeb şi 4,5% cymoxanil Formulare: pulbere umectabilă (WP)

Omologat în România cu Certificatul de Omologare:090PC/21.01.2015

COMBI DUO MZ conţine 68% mancozeb şi 4,5% cimoxanil şi se prezintă sub formă de pulbere umectabilă de culoare gălbuie.

COMBI DUO MZ este un fungicid care combină proprietăţile preventive ale mancozebului, şi proprietătile sistemice locale ale cimoxanilului pentru utilizarea împotriva manei cartofului şi împotriva manei viţei de vie. Mancozebul protejează suprafaţa plantei împotriva noilor infectări, formând un strat protector. Cimoxanilul penetrează ţesutul plantei şi se distribuie uniform în interiorul plantei. COMBI DUO are un mod de acţiune preventiv şi curativ împotriva patogenilor prevăzuţi.

Mod de întrebuinţare: COMBI DUO se aplică prin stropiri în timpul perioadei de vegetaţie. Pentru a obţine rezultate optime, tratamentul trebuie facut preventiv, chiar înainte de perioada de apariţie a bolii. Ploaia sau irigarea la 2 ore după aplicarea produsului poate reduce eficienţa acestuia.

Omologări: Viţa de vie (inclusiv struguri de masă): Plasmopara viticola (mana) – doză : 2.5 kg/ha în 300 – 1200 l/ha apă, nr. maxim de tratamente: 8 ; cartof : Phytophthora infestans (mana) – doză : 2.5 kg/ha în 200 – 500 l/ha apă, nr. maxim de tratamente: 6.

Perioada de aplicare:Cartof: BBCH 10-91 În general, în perioada mai-septembrie, în funcţie de soi ( timpuriu-târziu).

Primul tratament – Zonele cu risc ridicat de mană

Aplicaţi tratamentul înainte ca frunzele să ajungă la înfrăţire şi înainte ca mana să apară în recoltă. Totuşi dacă se emite un avertisment de mană în zonă, trataţi imediat.Prima pulverizare – Zonele cu risc scăzut de mană.Trataţi imediat ce se emite avertismentul de mană.Aplicaţi doar pe frunze uscate.

Cel de-al doilea tratament şi următoarele

După ce a început programul de combatere a manei, efectuaţi aplicări repetate la intervale de 10-14 zile, în funcţie de condiţiile favorabile infectării. Aplicaţi la intervalul cel mai scurt atât timp cât pericolul de mană rămâne ridicat.Situaţie cu risc ridicat

Dacă se prevede vreme rea pentru perioada când trebuie efectuat următorul tratament, intervalul între aplicări se poate reduce la 7 zile.

Doza şi volumul de apă: 2,5 kg în 200-500 l/ha apă, (în funcţie de dezvoltarea frunzelor, de exemplu densitatea tulpinilor). Aplicare prin pulverizare,

Timp de pauză până la recoltare: 7 zile. Viţa de vie (inclusiv struguri de masă)

Nu există comentarii pentru acest produs.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Afla mai multe

Inchide