Menu

Cart
zoom

ARBOKOL PASTA ALTOIT

Rating: Nu a fost evaluat încă E-mail
Prețul de vânzare: 24,00 lei
Preţ de bază cu taxă: 24,00 lei
Preţ cu reducere: 24,00 lei
Prețul de vânzare fără taxe: 24,00 lei
  • Descriere
  • Reviews

Arbokol Cupru este un produs " best seller ", folosit ȋn ȋntreaga lume de catre agricultorii amatori, dar ṣi de profesionisti.Ȋmbunǎtǎțeṣte rezistența plantelor la atacul paraziților.
Mastic cupru cu efect curativ pentru toate tipurile de altoire: Pasta gata de folosire cu adaos de cupru , aplicabilǎ cu pensula.Potrivit pentru toate tipurile de altoire.
Timp minim de formare a peliculei : 1 orǎ.
Arbokol poate fi folosit pe toate tipurile de plante, arbori ṣi arbuṣti , cu scopul de a proteja diverse tipuri de rani ( tǎiere, altoire). Prezența cuprului ȋmbunǎtǎțeṣte rezistența plantelor la atacul de boli fungice ṣi la condițiile de mediu nefavorabile. Aplicați un strat subtire, omogen cu pensula cu care este prevǎzut recipientul.Odatǎ formatǎ pelicula, aceasta potejeazǎ fǎrǎ a rupe partea tratatǎ de capac.
Ȋntindeți cu grijǎ masticul pentru a evita deshidratarea altoiului. Nu aplicați produsul pe ploaie. Daca produsul este spǎlat repetați tratamentul. Tǎieturile mari de curǎțare trebuie sǎ fie, pe cȃt posibil, netede ṣi ȋnclinate pentru a evita acumularea apei.
Mod de prezentare : tub 250g

Nu există comentarii pentru acest produs.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Afla mai multe

Inchide